geslaagd 50 jarig jubileum sv marienheem

De oudjes, die de aftrap deden van het 50 jarig jubileumfeest, doen het nog. Nou ja, het nog goed doen is niet helemaal het goede woord. Enn van de spelers, te weten Jan Bruggeman blijkt achteraf zijn achillespees te hebben gescheurd en ook oud-voorzitter Ben Groote Schaarsberg liep de afgelopen dagen wel heel voorzichtig met zijn verrekte hamstring. Toch maar wat meer ‘warming-up’ bij een volgend jubileum.

Tijdens de receptie van afgelopen vrijdagavond is de hele geschiedenis van de sportvereniging besproken. Zo kwam zowel de oprichting van de club als bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe fietsenrekken aan bod. Enkele aanwezigen waren bijvoorbeeld Carla Hoge (wethouder) en Henk Rovers (KNVB).

Door middel van foto’s, krantenknipsels en documenten geeft de expositie over de 50 jaar een goed beeld van de club. Van dit materiaal is ook een boekje gemaakt. Ieder clublid krijgt een boekje.

Zaterdag heeft de jeugd zich vermaakt met een clinic van Ben Wijnsteker en een spellenronde met opgeblazen luchtkussens. ’s Avonds was er nog een mis en daarna was er een feestje in een tent met muziek van DJ Gijs (Koenjer).

Zondag ten slotte waren er onderlinge wedstrijden voor senioren en A1 jeugd. Alle elftallen waren gemixt tot gelijkwaardige teams. Om 14.00 was er nog een wedstrijd tegen oud-Twente spelers. Het jubileum werd afgesloten met wederom een drankje in de tent.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.