Home / archiefcentraal / fietsexcursie over bermbloemen rond olst

fietsexcursie over bermbloemen rond olst

Ken je naast fluitenkruid, boterbloem en klaproos nog meer soorten bermbloemen? Weet je wat de gemeente aan bermbeheer doet? Op zondag 6 juni houdt IVN-afdeling de Grutto een fietsexcursie over deze bermbloeiers.

Gerard Schulten van IVN-afdeling de Grutto vertelt het een en ander over de bloeiende bermen aan de dijk rond Olst. De excursie begint om 11.00 uur bij het dijkhuisje (ten noorden van Olst, Rijksstraatweg 34-A). Je kunt je fiets het beste neerzetten bij Ton Jansen Caravan & Recreatie en dan even oversteken. Daarna fiets je langs de dijk naar de rotonde ten zuiden van Olst.

Ook niet-leden van de IVN zijn welkom om deel te nemen. Graag aanmelden via excursies@ivn-wijhe-olst.nl (met vermelding van: naam, hoeveel personen en telefoonnummer) of telefonisch bij Annet van der Veen tel. 0570-523937.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.