fiets4daagse raalte van 7 tot en met 10 juni

Dit jaar organiseert de CRT Raalte de jaarlijkse Fiets 4 Daagse van maandag 7 t/m donderdag 10 juni. Op deze vier dagen kunnen deelnemers weer genieten van bepijlde fietstochten door Salland. Wie drie van de vier routes voltooit, ontvangt een medaille. Iedere deelnemer krijgt een softijsje van Robby’s Snacks, en voor elke tiende deelnemer ligt er een overheerlijke pannenkoek van Laurel’s in het verschiet.

Evenals voorgaande jaren zijn er routes van 20 en 40 km. De routes van 20 km zijn zeer geschikt om te rijden met een scootmobiel.

Elke dag kan tussen 17.30 en 19.00 uur gestart worden bij Café-Restaurant-Pannenkoekenhuis Laurel’s, Varkensmarkt 7, Raalte. De voorverkoop van deelnemerskaarten is al begonnen. Bij de Raalter rijwielhandelaren Kruiper Tweewielers en Profil Fietsspecialist Rudie Assink kunnen deelnemerskaarten aanschaft worden.

Ieder jaar schenkt de organisatie vijftig cent per deelnemer aan een goed doel. Voor 2010 is de aandacht getrokken door ‘Vrienden van de Hartkamp’. Dit is een groep vrijwilligers die zich geheel belangeloos inzet om bewoners van de Hartkamp met grote regelmaat een leuke dag of verrassing te bezorgen. Hierbij kunt u denken aan verschillende dagtochtjes en kerstviering en dit jaar heeft de Stichting “Vrienden van de Hartkamp” mede gerealiseerd dat er een bus voor de bewoners is gekomen, waarmee ze uitstapjes kunnen maken. Reden temeer om samen met uw gezin, buren of vrienden lekker mee te fietsen.

De jeugd t/m 12 jaar kan al mee fietsen voor twee euro Voor iedereen ouder dan 12 jaar bedragen de kosten vijf euro. Vind je vier dagen fietsen te veel? Het is ook mogelijk om losse dagkaarten te kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.