Home / archiefcentraal / feest bij kinderopvang koos geslaagd

feest bij kinderopvang koos geslaagd

Afgelopen week stond kinderopvang KOOS in het teken van het 20-jarig bestaan. Daarom was er voor de kinderen van alles te doen. kinderen die de buitenschoolse- of gastouder opvang bezoeken zijn drie middagen vermaakt in het Hoftheater in Raalte. Enkele activiteiten waren champagne maken, schminken, touwtrekken, kleuren en springen op het springkussen. Ook was er ijs en ander lekkers. Lars Henning sloot de feestmiddag af met een hilarische theatershow, wat de kinderen erg leuk vonden.

Lees ook

Ode aan natuur door Joke Proper in Infocentrum

DEN NUL/OLST – De Olster kunstenares Joke Proper exposeert in het kader van de IJsselbiënnale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.