elshof we hebben een top weekend gehad

“Het was een geweldig weekend met veel sport en spel. We begonnen vrijdagavond met de miniplaybackshow en is altijd leuk voor de kinderen. Jeniek ten Broeke mag zich het hele jaar Elshof`s Wieste noemen, nadat de nieuwe quiz gespeeld was met veel mooie vragen over de Elshof. Zaterdag was een actieve dag voor iedereen, de kinderen hadden hun houtdorp, voor de sporten was er de volleybal en s`middags kon iedereen meedoen met de volkspelen,” aldus de familie Schuurman.

“De avond werd afgesloten met de band Papa di Grazi in de feesttent en dat was weer een topper.

De tent was goed gevuld en er was veel gezelligheid. Zondag was er voor iedereen wat te doen de vele fietsen die vertrokken zijn voor de fietstocht hadden er mooi weer bij en konden bij terug komst genieten van de koren die zongen in de feesttent. `s Middags konden we genieten van de Autouwtrek waar veel rook en gierende banden waren, die was dit jaar ook weer geslaagd. De vele mensen die naar de Elshof toe kwamen hebben heerlijk genoten van een drankje en muziek in en buiten de tent.”

“We hebben echt iet unieks neergezet hier in de Elshof,” zegt Pascal van Diermen. “Dat er zoveel verschillende lucht bewegingen zijn hier is echt geweldig. Mensen konden zaterdag genieten van de kleine vliegtuigjes die op onze eigen landingsbaan landen.”

Zaterdag en zondag waren de paramotors en zeilvliegers in de lucht. Zondag was het helemaal geweldig het weer was goed er waren veel Paramoter en zeilvliegers in de lucht. Volgend komt dit weer terug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.