elly van der horst wint lente fotowedstrijd

Elly van der Horst uit Heino heeft de ‘Lente’-ronde van de fotowedstrijd van Salland Centraal en De Fotograaf Raalte gewonnen. Zij stuurde een foto van twee meiden die geconcentreerd naar enkele bloemen kijken.

“Prachtig dit voorjaarsportret; twee dametjes die helemaal opgaan in hun spel”, stelt juryvoorzitter Clark Hueting. “Deze winnende opname onderscheidt zich positief door de zachte tinten die veroorzaakt worden door het samenvallen van de huidstinten, de kleding en het witte kommetje. De paardebloemen steken hier mooi bij af en accentueren dat het lente is.” Ook geeft Hueting aan dat de beelduitsnede gedurfd en goedgekozen is. “Deze strakke uitsnede geeft een knus en gezellig gevoel aan de sfeer in de foto.”

Met het oog op het komende WK Voetbal is het thema van de volgende ronde ‘Oranje’. Deze ronde duurt tot en met woensdag 21 juli. De winnaar van de fotowedstrijd krijgt een professionele fotoshoot bij de Fotograaf aangeboden. Meedoen? Ga naar: http://fotograaf.sallandcentraal.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.