elly van der horst ontvangt prijs fotowedstrijd

Elly van der Horst uit Heino heeft onlangs de eerste prijs van de ‘Lente’-ronde van de fotowedstrijd van Salland Centraal en De Fotograaf Raalte in ontvangst genomen. Zij stuurde een foto van twee van haar kleindochters die geconcentreerd naar enkele bloemen kijken. Daarmee won ze een geheel verzorgde shoot bij De Fotograaf. Met het oog op het komende WK Voetbal is het thema van de volgende ronde ‘Oranje’. Deze ronde duurt tot en met woensdag 21 juli. De winnaar van de fotowedstrijd krijgt een professionele fotoshoot bij de Fotograaf aangeboden. Meedoen? Ga naar: http://fotograaf.sallandcentraal.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.