een berg plastic afval in centrum raalte

Er ligt een flinke berg plastic afval in het centrum van Raalte. Het plastic afval, dat afgelopen vrijdag opgehaald zou worden, ligt nog steeds te wachten op de Rova. Dit leidt tot ergernis van enkele ondernemers in het centrum van Raalte.

“Rova zegt dan dat het te laat aan de weg is gezet. Dit moet voor 07.00 uur ’s ochtends, maar als je het donderdag aan de weg legt, kan het overal naar toe waaien,” aldus een ondernemer. “Alles dat blijft liggen wordt dan niet meer opgehaald, met dit als resultaat.”

“Als de gemeente het nu net als in Apeldoorn en Zwolle doet dan heb je hier geen problemen meer mee, plaats een oranje container bij het glas en papier en laat daar de mensen het plastic in doen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.