Home / archiefcentraal / duurzaamheidkeurmerk voor lenferink schilders

duurzaamheidkeurmerk voor lenferink schilders

Lenferink Schilders – Afbouw en Vastgoedonderhoud heeft een keurmerk ontvangen die zekerheid geeft over de herkomst van de gebruikte materialen. Binnen het vastgoedonderhoud is hout één van de materialen dat wordt verwerkt. Daarom is het belangrijk dat je als bedrijf overtuigd bent over de herkomst van de grondstof. Lenferink heeft onder andere een vestiging in Lemelerveld.

Directeur Alfred Lenferink laat weten erg blij te zijn met het nieuwe keurmerk. “Bij onze opdrachtgevers bestaat al een gezond besef om op een verantwoorde wijze het onroerend goed in stand te houden. Steeds vaker worden milieuaspecten onderdeel van de selectieprocedure. Dit keurmerk zal onze positie in de markt dan ook alleen maar verstevigen.”

Milieubeleid wordt een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering. Dit heeft er ondermeer toe geleid dat er inmiddels meerdere auto’s van Lenferink op ‘groen’ gas rijden.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.