druk weekeinde voor de stuwzangers

Het Shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren heeft een druk weekend achter de rug. Op vrijdag 11 juni zong het koor voor het derde achtereenvolgende jaar bij de Weekmarkt in Olst. En op zaterdag deden De Stuwzangers net als elf andere koren alweer mee aan het Grachtenfestival in Meppel.

Zowel in Olst als Meppel werden drie sessies van 30 minuten verzorgd. Het viel blijkbaar goed in de smaak, want er was tijd voor menig toegift. Het koor stond weer onder leiding van Flip Jonkman en als geluidsman fungeerde Jan de Mink. Beide komen uit Heino. De begeleiding bestond uit Jannes Kleene op de accordeon, samen met Jan Noot en Jan Meijer zat op de drums. Solisten die ditmaal acteerden waren Anton Schotman, Bob Boerdam en Rene Wibier.

De komende maanden staan er vele optredens op het programma. Op donderdagavond 24 juni staat een optreden gepland bij Camping deKoeksenbeld te Ommen. De zaterdag daarop gaan de Stuwzangers na enkele jaren afwezigheid weer naar Luttenberg en natuurlijk zingt het koor ook tijdens ‘Daggie Mooi Vilsteren op zaterdag 3 juli. Andere optredens zijn te verwachten tijdens de Ommer Bissing, de Oud Hollandse Markt in Lemele, de Blauwe Bogendagen in Dalfsen, Feestweek Lemelerveld en tijdens de Stöppelhaene in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.