Home / archiefcentraal / doe mee met de fotoactie oranje en win

doe mee met de fotoactie oranje en win

Het WK komt eraan en heel Salland is weer ‘in de ban van oranje’. Voor de nieuwe fotoactie met het thema ‘Oranje’ zijn we op zoek naar de leukste, gekste, mooiste, creatiefste (noem het maar op) Oranjefoto’s.

De winnaar krijgt zoals altijd een mooi plekje op de site en een fotoshoot, aangeboden door De Fotograaf in Raalte. Meedoen kan heel makkelijk. Je stuurt je foto in op fotograaf.sallandcentraal.nl en De Fotograaf kiest uit alle inzendingen een winnaar.

Lees ook

Spaaractie voor Sallandse vlag

RAALTE – Tien supermarkten in Salland bieden een spaaractie aan, waarbij de klanten stempels kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.