Home / archiefcentraal / dertig belangstellenden voor spelenkar

dertig belangstellenden voor spelenkar

Landstede Welzijn heeft woensdagmiddag haar spelenkar gepresenteerd in Raalte. Ruim 30 kinderen kwamen uit nieuwsgierigheid naar het veldje naast basisschool De Rietkraag toe. De kar is ter bevordering van het buitenspelen in het leven geroepen.

In de kar ligt spelmateriaal om variërend van voetballen, hoepels, vliegers, parachutes, jongleermateriaal en hielskates. De aankomende twee woensdagen staat de spelenkar tussen 14.00 uur en 16.00 uur op hetzelfde veldje.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.