den daas over bibliotheek botte sloop

n ook pijn zullen doen, maar hier is geen sprake van verstandige bezuinigingen maar van een botte sloop van voorzieningen.”

Den Daas heeft een actie op de website van zijn partij gestart, waarbij inwoners hun ongenoegen kenbaar kunnen maken. Dit kan door in te tekenen op de digitale lijst ‘stop de sloop.’ Ook roept Den Daas iedereen op naar de raadspleinsessie van de gemeente Raalte te komen, deze is op 14 juni om 19.30 in het gemeentehuis.

“Wij laten dit niet gebeuren. De bezuiniging van 200.000 moet van tafel en vervolgens moet er samen met het bibliotheekbestuur gekeken worden naar een realistischer variant,” aldus de fractievoorzitter van Lokaal Alternatief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.