Home / archiefcentraal / de weka pool van marc overmars

de weka pool van marc overmars

Marc Overmars voorspelt Argentinië als mogelijke winnaar van het komende WK Voetbal, maar hij doet het met veel voorbehoud. “Ach joh, dat is toch allemaal koffiedik kijken, maar ja, het WK komt eraan, de kranten moeten weer vol en dan krijg je van dit soort vragen…”

“Of Argentinië dankzij of ondanks de coach (Maradona, redactie) wint, daar laat ik me niet over uit. Argentinië is niet de grote favoriet, meer een outsider, maar ze hebben goede spelers en die zouden zich kunnen laten gelden op het toernooi. Nederland zou ook kunnen winnen, maar er spelen zoveel factoren mee. Je moet de eerste ronde doorkomen en ook geluk is daarbij van belang. De spelers moeten in vorm zijn, maar het moet je ook meezitten. Neem die wedstrijd tijdens het EK van ’88. Kieft die vlak voor het einde scoort. Voor hetzelfde geld waren we tegen een nederlaag aangelopen. Het kan nooit vlekkeloos gaan. En wat spelers betreft. Ja Messi is goed, maar er lopen er wel een stuk of dertig die zich tot dé speler van het toernooi kunnen ontwikkelen. Je hebt altijd verrassingen, dat zal ook nu weer gebeuren. Zoals Kameroen tijdens het WK van 1990.”

Overmars kijkt de wedstrijden gewoon lekker thuis. “Vooral de aanloop naar het toernooi vind ik interessant. Het hele proces dat zich nu afspeelt. Wie is in vorm, wie kan verrassen? We zullen het zien. Het blijft koffiedik kijken!”

Marc Overmars gaat de WeKa-poule ook invullen of heeft dat al gedaan. Klik hier als jij hem ook nog wilt invullen.

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen aan zet over zoekgebied Dalfserveld-West

DALFSEN – De gemeente Dalfsen heeft na uitgebreid onderzoek het agrarische gebied Dalfserveld-West aangewezen als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.