de weka pool van maikel kieftenbelt

Kieftenbelt sluit een plekkie in het Nederlands elftal zeker niet uit, maar hoe kijkt hij tegen de huidige elf aan, worden ze wereldkampioen? “Spanje heeft het beste team. Maar Brazilië wordt wereldkampioen. Argentinië, daar heb ik ook wel iets mee. Maar met zo’n bondscoach op de bank, ik denk dat dat niet goed gaat komen…”

Het gesprek met Maikel gaat al snel niet meer over het WK. We bellen hem op Kreta (en tippen de Samariakloof als training) tijdens zijn vakantie en willen eigenlijk veel liever weten wie volgend jaar zijn coach is in plaats van doorpraten over Maradonna. Na lang wikken en wegen zegt Kieftenbelt: “Ik denk dat Andries Ulderink volgend jaar mijn coach is.” Maar daar hoort wel een uitleg bij: “Eagles en AZ zijn er wel uit. Ik kan de overstap maken. Maar bij AZ is er veel veranderd vorige week. Ze moeten eerst een boel spelers verkopen, voordat er plaats is voor mij. Ze hebben interesse, en ik wil graag de overstap maken. Maar ze moeten daar fors bezuinigen en daar moet ik op wachten.”

Achter in juni begint de training weer. De markt van bieden en loven is dan nog lang niet gesloten. Kieftenbelt: ”Ik begin de training bij de Eagles denk ik. Maar waar ik de competitie begin… Laten we het maar even afwachten.”

Maikel Kieftenbelt gaat de WeKa-poule ook invullen of heeft dat al gedaan. Klik hier als jij hem ook nog wilt invullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.