de weka pool van henk aa

Maar of Henk het met Kameroen bij het juiste eind heeft? “Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje”, roept zijn vrouw Odette tussendoor, “die hebben veel meer kans. Aa is het daar eigenlijk wel mee eens. Maar hij ziet een Afrikaans land ver komen. “Die hitte daar, dat zijn ze natuurlijk meer gewend. Ze zijn per definitie aan het klimaat gewend. Nee, Zuid Afrika zelf niet, die hebben geen kwaliteit genoeg in huis.”

Australië? Hij kocht daar in mei een branchegenoot in dierengeneesmiddelen over en is in een klap marktleider down under. “Nee, die kunnen ook niet voetballen.” Aa is ook niet van plan daar voetbalontwikkelingsgeld naar toe te brengen. Doen we in geen enkel buitenland. Te ver weg, te weinig voeling.”

En een FC Salland dan? In het thuisland van het Raalter Beaphar? “Wat moet dat dan worden. Rohda Raalte en de Eagles samen?”Nou, met FC Zwolle er ook bij… “Ja, prachtig, goed idee. Die liggen elkaar wel, Eagles en Zwolle. Nee, dat gaat niet door. En ik bemoei me er al helemaal niet mee. Laat mij maar lekker uit de publiciteit.” Hoewel: “we doen wel weer wat in Raalte. Als hoofdsponsor van Rohda sponsoren we volgend jaar alle spelers van die club. Die gaan allemaal in een tenue van ons rondlopen. Hoeveel zijn er dat. 1500?”

Henk Aa gaat de WeKa-poule ook invullen of heeft dat al gedaan. Klik hier als jij hem ook nog wilt invullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.