de stijgende populariteit van de pvc vloeren

De nieuwe collectie PVC-vloeren Haarco ‘De sfeermakers uit Raalte’ is een groot succes. Begin dit jaar presenteerde Haarco deze zelf samengestelde collectie, bestaande uit circa honderd verschillende PVC-vloeren van het merk M-Flor (tot voor kort Metroflor). De woningstofferingszaak beschikt sinds kort ook over speciale stalen van tachtig bij vijftig centimeter zodat de klanten thuis kunnen bekijken hoe de PVC-vloer(en) uitpakken in het interieur.

Haarco biedt al zo’n tien jaar lang PVC-vloeren aan, maar in de afgelopen vijf jaar is de belangstelling enorm gegroeid. Dat heeft volgens Huub ter Haar alles te maken met de opkomst van de vloerverwarming. “PVC-vloeren zijn doorgaans zo’n drie millimeter dik en hebben daardoor een zeer lage warmteweerstand en dat zorgt dus voor een hoog rendement bij het gebruik van vloerverwarming.” Maar dat is natuurlijk niet het enige voordeel van de PVC-vloeren. De kwaliteit is zeer hoogstaand, de vloeren zijn nauwelijks kras- en deukgevoelig en het materiaal is onderhoudsarm. De huiscollectie is heel divers: vele tientallen designs in een uitgebreid kleurenpakket. “Alles is mogelijk”, stelt Huub. “Een PVC-vloer kun je eruit laten zien als een houten vloer, als parket, maar ook als marmer en andere soorten natuursteen. Het is geen slechte imitatie, het ziet er echt fotorealistisch uit. Je kunt het niet van echt onderscheiden.”

Haarco biedt drie verschillende soorten PVC-vloeren: Eentje met een dikte van twee millimeter en een slijtlaag van 0,35 millimeter, de tweede met een dikte van 2,5 millimeter en een slijtlaag van 0,55 millimeter en eentje met een dikte van 3 millimeter en een slijtlaag van 0,7 millimeter. “We gaan voor hoogstaande kwaliteit”, stelt Huub. “De meeste vloeren die we aanbieden, zijn 3 millimeter dik. Op alle vloeren geldt een garantie van vijftien jaar.”

Nieuw bij Haarco is een uitgebreide collectie raamdecoraties/zonweringen van het merk ‘Sunway’. Deze wordt in enkele speciale stellingen, de zogenaamde Sunway Exposure Store, aan de klanten getoond. “Deze store is alleen te zien bij de 25 grootste Sunwaydealers van Nederland”, vertelt Huub trots. “Sunway opereert in het middensegment van de markt. Het merk biedt alle mogelijke kleuren en designs. Dat moet ook, omdat de consument zonweringen meer is gaan zien als raamdecoratie. Met name jongeren prefereren vaak een mooie zonwering boven gordijnen. We beschikken over ruim tachtig demomodellen die de klanten ook mee naar huis kunnen nemen.”

Dat laatste vindt Huub enorm belangrijk. “Het hoort bij dat extra stukje service dat we willen bieden. Goede stalen en demomodellen zijn enorm van belang bij het maken van een goede keuze en daarom besteden we daar heel veel aandacht aan.”

Haarco ‘De sfeermakers uit Raalte’ is gevestigd aan de Marktstraat 23, tel: 0572-353485. Meer info op staging2.haarco.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.