Home / archiefcentraal / de passie van… henk zielman

de passie van… henk zielman

Laura Kuipers heeft de afgelopen maanden in het kader van haar afstudeeropdracht bij Salland Centraal verschillende Sallanders op de foto gezet die een echte passie of hobby hebben. Zeven weken lang plaatsen we één van deze foto’s.

Op de eerste foto zie je Henk Zielman. Deze Raaltenaar heeft een echte passie voor vinyl. Hij heeft wellicht één van de grootste vinylverzamelingen van heel Europa. Daarnaast verwerkt hij platen die hij dubbel heeft in zijn eigen kunstwerken. Als het even kan, blijven de platen ook gewoon draaibaar..

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.