de eerste lichting beveiligers landstede geslaagd

Tijdens de opleiding zit je twee jaar vier dagen per week op school en leer je één dag in de week in de praktijk. De groei van het aantal aanmeldingen is volgens Mieke Steenbeek, docent Veilig & Beschermd te danken aan het interessante werkveld en het feit dat je klas relatief klein is, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor de leerlingen.

Wat kun je met deze diploma?

Met hun landelijke erkende diploma Beveiliger van de SVPB (Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties en hun mbo-diploma (niveau 2) kunnen de studenten aan de slag in de evenementen- en objectbeveiliging en de mobiele surveillance. Ook kunnen ze doorstromen naar bijvoorbeeld de Koninklijke Landmacht of de politie. Daarnaast is doorstromen naar de niveau 3-opleiding Coördinator Beveiliging een optie.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich nog inschrijven voor de opleiding voor dit jaar. Je kunt flexibel het hele jaar door instromen. Meer informatie is te verkrijgen via het gratis informatienummer 0800 0245666, via de Landstede Infoshop in het Kulturhus in Raalte, op de locatie aan de Zwolsestraat 63a in Raalte en op staging2.landstede.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.