damesteam ramele nipt kampioen

Tennisvereniging Ramele heeft er een kampioenenteam bij. Zaterdag speelde het damesteam 18+ op een bloedhete dag de laatste competitiewedstrijd in Heino. Aanvoerster Ingrid Verkooijen vertelt: “Het was ontzettend spannend of we genoeg punten zouden halen voor de eerste plaats. Er was heel weinig niveauverschil tussen de teams en de uitslagen lagen dan ook dicht bij elkaar”.

Het damesteam promoveert door de overwinning volgend seizoen naar de derde klasse. “We zoeken voor het volgend seizoen overigens nog wel een nieuwe sponsor” aldus Verkooijen. De kampioenen hopen dat de Raalter ondernemers hen volgend jaar in een nieuwe outfit willen steken. Belangstelling om te sponsoren? Neem dan contact op met Ingrid Verkooijen via (0572) 361368.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.