cowboys en indianen op timmerweek heino

Ook dit jaar wordt er voor de basisschooljeugd weer een timmerweek georganiseerd, het thema van de aanstaande editie is Cowboys en indianen. Net als vorig jaar wordt de Timmerweek gehouden op Park Landgoed Old Heino, aan de Zwolseweg te Heino. De opening vindt plaats op 12 juli om 9.00 uur met een speciale verrassing.

Ook dit jaar is er voor de tweede keer de mogelijkheid om ook kinderen aan te melden met een lichamelijke beperking en kinderen met een lichte achterstand. Ook voor hen geldt de leeftijdscategorie van 6 t/m 12 jaar. De gemeente Raalte draagt zorg voor een goed begaanbaar terrein en er is een extra tent waar de kinderen zelf speciale opdrachten kunnen uitvoeren.

Aanmelden voor de timmerweek kan op 10 juli tussen 10.00 uur en 14.00 uur op Park Landgoed Old Heino of via staging2.timmerweekheino.nl In het geval van aanmelding via de website verzoekt de organisatie alsnog om op 10 juli de deelnemerskaarten op te halen.

Deelname aan de hele week kost 12 euro per kind. Per dag kost een kaart 4 euro. De donderdagkaart is een euro duurder door de barbecue die dan gehouden wordt. Voor minima is het verstandig om even contact op te nemen met de gemeente Raalte, tel: 0572-347799.

Voor de kinderen zijn de consumpties gratis. Voor geïnteresseerden en belangstellenden wordt er een kleine vergoeding voor de consumpties (koffie/thee) gevraagd. De timmerweek duurt tot 15 juli.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.