con amore brengt cd uit

Het Lemelerveldse koor Con Amore heeft afgelopen maandag haar nieuwe cd gepresenteerd. Voorzitter Johan Neppelenbroek heeft de eerste cd uitgereikt aan Olga Jansen Holleboom en Jo Tielbeke. Jansen Holleboom is het jongste lid van het koor, Tielbeke de oudste.

Con Amore bestaat volgend jaar 50 jaar en het leek het bestuur daarom een aardige gedachte om het jubileumjaar in te luiden met het uitbrengen van een nieuwe cd. Op de cd is een aantal nummers uit het repertoire van het koor te horen. Er staan nummers op van Mozart, Gounod en Mendelssohn, maar ook van hedendaagse componisten als Rutter en Groban.

Con Amore wordt begeleid door een strijkersensemble dat wordt gevormd door leden van het Harderwijks Strijkorkest, maar ook Bert Bootsma, de vaste pianist en organist van het koor, draagt zijn steentje bij.

De cd is onder meer te koop bij de leden van Con Amore en bij Super de Boer Neppelenbroek en kost 15 euro. In augustus staat het koor met een stand op de braderie in Lemelerveld, waar de cd ook verkrijgbaar zal zijn. Voor meer informatie: staging2.conamorelemelerveld.nl