code droog in salland afgekondigd

De veiligheidsregio IJsselland heeft dinsdagmiddag de zogeheten ‘code droog’ afgekondigd. Dit houdt in dat er geen vuur in de open lucht gestookt mag worden en dat je extra alert moet zijn in bosrijke gebieden. In verband met de droogte van de afgelopen tijd bestaat er een verhoogde kans op natuurbrand en een snelle uitbreiding daarvan.

Deze droge periode heeft tot gevolg dat er vanuit de veiligheidsregio IJsselland met ingang van woensdag 30 juni om 08:00 uur de “CODE DROOG” is afgekondigd. Dit houdt onder andere in dat er geen vuur in de open lucht mag wordt gestookt en dat men extra alert moet zijn in de bosrijke gebieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.