Home / archiefcentraal / cbs sjaloom sluit jaar af in afrikasferen

cbs sjaloom sluit jaar af in afrikasferen

CBS Sjaloom heeft zaterdag 26 juni het schooljaar symbolisch afgesloten met het jaarlijkse eindfeest. Dit jaar met het thema ‘Afrika’. Alle groepen hebben iets laten zien. Zo zag je olifanten in het bos, slangen in de woestijn, een Afrikaanse muziekgroep, een modeshow van kleding uit de verschillende Afrikaanse landen, apen slingeren in de bomen, ontdekkingsreizigers die ternauwernood uit de kookpot wist te ontsnappen. De school is trots op de leerlingen, vanwege de mooie show.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.