Home / archiefcentraal / bmw race team maakt zich op voor belgie

bmw race team maakt zich op voor belgie

Komend weekend rijdt het BMW Race team op het Belgische circuit in Oostende. Daar moeten ze op zondag twee wedstrijden rijden. Voordat ze aan deze wedstrijden beginnen moeten ze eerst de motoren preparen. De motoren van Jarno en Boy zijn afgelopen weekend namelijk intensief gebruikt en willen graag nagekeken worden.

Afgelopen weekend was de wedstrijd in Assen. Zaterdag eindigde Jarno als vierde en Boy als zevende. Zondag was het slecht weer en door een beslagen vizier verloor Jarno zijn eerste plaats. Boy eindigde als zesde. Hij liet iedereen nog even schrikken toen hij bijna onderuit ging, maar met beide voeten los van de voetstepjes kon hij de BMW weer in het juiste spoor krijgen.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.