blijft willy lourenssen in raalte

“Ik sta op een onverkiesbare plek. Dat de SP 43 zetels in de Tweede Kamer haalt, is ondenkbaar. Ook denk ik niet dat ik de kiesdeler van 25% haal op basis van voorkeursstemmen. Mocht dat wel zo zijn, dan heb ik mijn populariteit onderschat,” aldus Lourenssen.

Op de vraag wat hij doet als hij wel op basis van voorkeursstemmen gekozen wordt wil Lourenssen niet te diep ingaan: “Dat is een ‘als dan’-vraag. Kijk, als je op een kandidatenlijst staat en je wordt gekozen, dan moet je daar ook op ingaan, maar ik ben gevraagd om als regionale kandidaat op een onverkiesbare plek te gaan staan. Als het dan zo zou zijn dat ik gekozen wordt, dan wordt binnen mijn partij op dat moment pas beoordeeld wat we precies gaan doen.” Voorlopig verwacht Lourenssen de Raalter politiek nog niet in te hoeven ruilen voor een plekje in Den Haag: “Er is nog zoveel te doen in Raalte en Overijssel maar ook in Nederland.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.