Home / archiefcentraal / bewoners swaenewoerd dagje op pad

bewoners swaenewoerd dagje op pad

Volgens Gerrit van de Worp, vestigingsleider van de Jong & Laan in Raalte, zijn de uitstapjes inmiddels een traditie geworden. “Het is alweer de zesde keer dat we dit doen. Cliënten van Swaenewoerd kijken er echt naar uit, omdat ze zonder hulp vaak de deur niet meer uitkomen. Dat is jammer. Als organisatie die graag haar maatschappelijke betrokkenheid toont, willen we daar iets aan doen. Vandaar dat we graag samen met TCR Tours de organisatie op ons nemen en we met een groep medewerkers van de Jong & Laan op de dag zelf meegaan om de cliënten te begeleiden.”

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.