bert en rita brink winnen asperges toernooi

Bert en Rita zijn de gelukkige winnaars van het Ogink Asperges toernooit van zondag 6 juni op de gravelbanen van Racketcentrum Ramele gespeeld. De mixparen streden in de hitte om de titel. Uiteindelijk ging finale in de hoogste poule tussen de koppels Brink en Roelofs/van Dijk. In de zinderende finale kwam het echtpaar Brink netjes terug van een 5-2 achterstand en won uiteindelijk met 6-5. Zij mogen een jaar lang de wisselbeker boven op hun schoorsteenmantel zetten.

In de B-poule ging het koppel W.Vaanholt en Poppe met de wisselbeker naar huis ten koste van het team J.Groothedde en P. Marissink. Ook kregen de winnaars een aspergepakket van Ogink Asperges.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.