Home / archiefcentraal / bekende gezichten op boekpresentatie oosterhuis

bekende gezichten op boekpresentatie oosterhuis

Willie Oosterhuis heeft vrijdagavond zijn eerste boek uit de trilogie ‘Achter de deure’ in het Hoftheater in Raalte gepresenteerd. Bij de presentatie stonden veel bekende gezichten op de planken. Onder andere Jannes (die het eerste boek in ontvangst nam), Harm Wolters, Martin Dams, Johnny Hoes waren bij de presentatie aanwezig.

In elk deel van de trilogie behandelt Willie zijn leven aan de hand van een drietal thema’s. De thema’s van het eerste boek zijn ‘Moederliefde’, ‘Mediamaffia’ en ‘Bekend Volk’. Willie gaat hierin dieper in op zijn mislukte avontuur met Onze TV. In het tweede deel staan de volgende thema’s centraal: ‘Vaderschap’, ‘Bekend Volk’ en ‘Verraad’ en het boek gaat dieper in op Willies jaren bij RTV Oost. In het derde boek behandelt Willie aan de hand van de thema’s ‘Bekend Volk’, ‘Fraude’ en ‘Loatgoan’ zijn tijd bij Go Planet.

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.