beelden inbraak texaco op youtube

Beelden van een mislukte inbraak bij het Texacostation aan de Weidelaan in Raalte Noord staan op YouTube. Ruud Oude Essink Nijhuis van de benzinepomp hoopt op die manier de dader te pakken.

Via deze link kun je de inbreker aan het werk zien. De poging tot inbraak was van woensdag op donderdagnacht is. Om 01.22 uur komt de inbreker aangelopen, gekleed in het zwart, een blauwe capuchon over z’n hoofd getrokken met een witte doek voor mond en neus langs. Met een koevoet probeert hij eerst de toegangsdeur te forceren, daarna een paneel te verwijderen en vervolgens slaat hij twee ruiten stuk. Uiteindelijk vertrekt de man vijf minuten later. Zonder buit. Even later arriveert de politie.

Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.