autoschade lveld ondernemer op de werkvloer

Autoschade Lemelerveld (ASL): voor velen een vertrouwd gezicht, voor anderen een nieuwkomer aan de Handelsweg in Lemelerveld. Het bedrijf bestaat echter al bijna 30 jaar, maar heeft sinds de verhuizing naar de huidige locatie een ware metamorfose ondergaan. Een nieuwe, frisse huisstijl, een open uitstraling en een ruim verdubbelde uitbreiding in capaciteit. De typerende werkwijze is echter niet veranderd: flexibel, persoonlijk en zorgvuldig. Hoog tijd voor een (hernieuwde) kennismaking!

Als FOCWA autoschade herstelbedrijf is Autoschade Lemelerveld geheel gericht op het herstellen van schade aan alle merken auto’s, bussen en kleinere vrachtwagens. Zowel voor particulieren als bedrijven. Daarbij wordt de totale schadeafhandeling van a tot z geregeld. Te beginnen met de speciale ophaalservice, die bij schade 24 uur per dag bereikbaar is. Indien nodig stelt ASL gratis vervangend vervoer beschikbaar en uiteraard handelt men de volledige afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij af. Bij aflevering wordt bovendien vier jaar garantie verleend op alle werkzaamheden. ASL heeft alle benodigdheden in huis om elke schade te kunnen herstellen. Naast het normale schadeherstel verricht ASL ook periodiek onderhoud aan wagenparken, door deze bij te werken, te poetsen en te restylen (uitdeuken van kleine deukjes zonder te spuiten). Eigenaar Mark Nijenkamp: “We zijn niet te groot en daarmee flexibel. Voor sommige bedrijven doen we het wagenparkonderhoud bijvoorbeeld speciaal in de bouwvak of op dagen als hun bedrijf gesloten is. Zo hoeft men in principe geen wagens te missen. En als je als particulier schade rijdt, proberen we dit zoveel mogelijk direct aan te pakken, ook in het weekend. Al met al service die door veel mensen gewaardeerd wordt. Maar het belangrijkste is dat we mooi werk maken. Als klein bedrijf kunnen we aan projecten vaak net dat beetje extra tijd en zorg besteden. Een auto gaat alleen onze werkplaats uit, als wij voor de volle 100% achter ons geleverde herstelwerk staan”.

ASL herstelt ook schades aan andere voertuigen, zoals caravans, campers, scooters of motorfietsen. Daarnaast verricht ASL ook regelmatig licht industrieel spuitwerk, zoals radiatoren, kozijnen, deuren maar ook grotere bouwmaterialen. Nijenkamp: “Onze spuitcabine is 9,5 m lang en 3 m hoog. Alles wat daarin past kan in principe gespoten worden”. Verdere kwaliteiten zijn het repareren en lassen van kunststof delen als koplampen en bumpers, het restylen van parkeerdeukjes en het vervangen en repareren van autoruiten.

Van jongs af aan kluste Mark Nijenkamp al regelmatig in het bedrijf dat zijn vader in 1981 overnam, vanaf zijn achttiende draaide hij volledig mee. ASL was toen nog gevestigd aan de Schoolstraat, met een maximale werkruimte voor drie mensen. Nijenkamp: “Het kwam wel eens voor dat we om die reden ‘nee’ moesten verkopen. In onze nieuwe werkplaats aan de Handelsweg is genoeg ruimte voor zes personeelsleden”. Sinds de verhuizing vorig jaar, heeft Mark de zaak volledig overgenomen van zijn vader. Een kwestie van ‘nieuwe generatie, nieuw geluid? “Niet helemaal. De laatste jaren waren er al nieuwbouwplannen, maar om een of andere reden kwamen die niet van de grond. Toen we uiteindelijk na zes jaar deze locatie vonden, was dit tegelijkertijd een goed moment om het stokje van mijn vader over te nemen. Wel heb ik de gelegenheid meteen aangegrepen om de huisstijl en uitstraling van het bedrijf aan te pakken. Inclusief een nieuwe website, waarop alle benodigde informatie over ons bedrijf en onze diensten helder en duidelijk is weergegeven. Voorlopig kunnen we dus wel even vooruit.” Momenteel staan er bij ASL twee personen op de werkvloer, maar in de toekomst moeten de beschikbare werkplekken allemaal bezet zijn. Hoe groot zijn bedrijf echter ook wordt, Mark zal nooit volledig naar kantoor verdwijnen. “Ik vind het belangrijk direct betrokken te blijven bij de werkplaats. Zowel voor mijn personeel als voor onze klanten. En daarnaast is het werk ook gewoon veel te leuk!”

ASL Autoschade Lemelerveld

Handelsweg 16, 8152 BN Lemelerveld

T: 0572-372492

E: info@autoschadelemelerveld.nl

I: staging2. autoschadelemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.