Home / archiefcentraal / automat viert 5 jarig bestaan

automat viert 5 jarig bestaan

Automat heeft afgelopen weekend een geslaagd feestweekend gehouden om het 5-jarig bestaan te vieren. Voor dit feestweekend was een drietal getunede auto’s opgetrommeld, volgebouwd met audioapparatuur en multimedia. Verder kon je advies en informatie over het poetsen van je auto krijgen. Op zaterdag was er voor de kinderen ook nog een frietkraam en een springkussen.

De klap op de vuurpijl was de prijsvraag waar je een weekend lang gratis rondrijden in een cabrio kon winnen. Ook waren er kleinere prijzen te vergeven, zoals een autoradio en een poetspakket. De organisatie is blij met het grote aantal bezoekers en met de enthousiaste reacties.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.