atb team lemelerveld op twee fronten actief

ATB-Team Lemelerveld was zondag op twee fronten actief. In Oosterbeek werd de vierde manche voor het Bergrace klassement verreden en in het Duitse Haltern am See stond een NRW Cup op de agenda. Het warme weer en de zware parkoersen maakten de wedstrijden extra intensief.

Ido Jansen, Dienand Broekhuis en Jeroen Wessel startten in Oosterbeek. Allen namen deel aan de 75-minuten wedstrijd. Ido startte ver achterin het 150 man tellende deelnemersveld. Na een voortvarende start kreeg hij in de tweede ronde te kampen met materiaalproblemen, een lekke band beëindigde zijn wedstrijd.

Dienand en Jeroen mochten vertrekken vanuit het eerste startvak. Dienand kwam rond plaats vijfentwintig te rijden en Jeroen kwam in een grote groep te rijden kort achter de eerste twee vluchtelingen. Hij finishte uiteindelijk op een 7e plaats. Dienand reed een constante wedstrijd en werd 25e.

In Haltern am See ging Jordy Luisman van start. Hij ging goed van start. Jordy kwam op een tiende positie te rijden maar haalde helaas de finish niet. Komend weekend staat in Steenwijk weer een Nationale wedstrijd op het programma waaraan het team deel zal nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.