atb race team komt niet heel tevreden thuis

Het ATB-team heeft zondag 13 juni de Nationale mountainbikewedstrijd met de naam Nissim Yabo Bike Trophy. Dienand Broekhuis stond aan het begin van de race op de tiende plek en zakte uiteindelijk tot de vijftiende plek. Ido Jansen en Jeroen Wessel reden beiden bij de Amateurs. Ido kwam ten val, waardoor hij ver achterop raakte. Hij eindigde toch nog op plek 32. Jeroen had een slechte start en kwam daarmee op plek 25 na een ronde. Hij maakte de start nog iets goed door op plek 21 te eindigen.

De enige vrouw in het midden, Lyan Rensen had last van haar handblessure, waardoor ze achter in het deelnemersveld eindigde. Zij speelde bij de Elite Dames. Bij de Elite Heren werd Lemerveld vertegenwoordigd door Jordy Luisman. Hij nestelde zich na het startschot direct in een kopgroep van vier man. Na een ronde of twee gereden te hebben werden de demarrages van zijn medevluchters hem iets te veel van het goede. Hij kwam vervolgens alleen te rijden tussen de kopgroep en een grote groep hierachter. Toch wist hij goed stand te houden en passeerde na een supersterke race als vierde de eindstreep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.