55middag verschoven wegens voetbal

Mocht het toch een verlenging met eventueel penalties worden dan wordt het verschoven tot een half uur na de wedstrijd.

De 55-plussers kunnen leeftijdsgenoten ontmoeten en tegelijkertijd genieten van een diner. Zwakenberg biedt voor 10 euro een menu aan, bestaande uit een voor- en hoofdgerecht. Reserveren is gewenst. Hiervoor kun je bellen naar 0572-355500. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op staging2.zwakenberg-raalte.nl.

Andere aanpassingen te melden? Stuur het ons op, houden wij het overzicht bij. Zo weten we inmiddels ook dat in De Gouverneur, ook Raalte, de wedstrijd weer live op een groot scherm te zien is. Dit is vanaf 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.