Home / archiefcentraal / 300 raalter scouts op jubileumkamp

300 raalter scouts op jubileumkamp

Het is dubbel feest voor scouting Raalte. Zelf bestaan ze 70 jarig jubileum. Scouting Nederland bestaat 100 jaar. Al vanaf vrijdagochtend zijn veel vrijwilligers in touw om dit evenement in goede banen te leiden. De officiële start was zaterdagochtend om 10.00 uur. Aandachtig luisterden de leden naar Calypso en Carlos, de wereldreizigers, die het groepskamp aandoen voor hun siësta. Ze hebben een nieuw werelddeel ontdekt; ‘Nova Scoutia’. Per leeftijdsgroep staan alle programma’s en spelen in het teken van de wereldreizigers en Nova Scoutia.

Zaterdagmiddag stond in het teken van landenspellen, een vermaak ten top. In de avonduren werd een Holland-spel gespeeld. Johan Wolff nam er een kijkje en maakte de foto’s. Wolff: “Een lust voor het oog om te zien hoe de kids genoten en keurig in het gareel werden gehouden door de super enthousiaste leiding.”

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.