zwembad de tippe dicht bij slecht weer

Abonnementhouders kunnen deze zomer gebruik maken van de Tippe én Tijenraan. Daar is afgelopen dagen dankbaar gebruik van gemaakt, het was druk in Tijenraan. Ook de rest van de week blijven de temperaturen onder de 17 graden, zodat De Tippe ’s middags gesloten zal zijn.

Wilt u weten of zwembad De Tippe in Heino geopend is? Bel dan met De Tippe, telefoon 0572-391850 of kijk op de website staging2.raalte.nl/sport. De beslissing om al dan niet open te gaan is gekoppeld aan de buienradar. Deze website geeft de meerdaagse verwachting voor Heino af.

In Tijenraan zijn deze week voor het eerst bij wijze van proef alle zwemlessen in het diepe bad naar de vroege ochtend verplaatst. Hierdoor is er op de middag meer zwemruimte. Dat kwam in verband met de drukte goed van pas. Het koude weer trok een flink aantal bezoekers en veel kinderen kwamen op de georganiseerde activiteiten af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.