zonnebloem start verkoop loten zonnebloemloterij

De vrijwilligers van de Zonnebloem Raalte starten zaterdag met de verkoop van loten voor de Nationale Zonnebloemloterij. De loten worden verkocht van 15 mei tot en met 15 juni. Met een lot maak je niet alleen kans op een prijs, maar steun je ook gelijk de Zonnebloem. De Zonnebloem zet zich in voor mensen die door ziekte, leeftijd of handicap een lichamelijke beperking hebben. De opbrengsten worden gebruikt voor de organisatie van activiteiten van de Zonnebloem.

Een lot kost 2 euro per stuk.De opbrengst van de loten verkocht door de Raaltenaren aan Raaltenaren zal ten goede komen van onze doelgroep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.