wordt de voorzitter van sdol kampioen

De voorzitter van SDOL, Gerben Holtmaat, kan voor het eerst in zijn carrière kampioen worden. Naast voorzitter is hij namelijk ook speler van SDOL 3. Zondag spelen de Luttenbergers uit in Hattem. Als SDOL 3 daar wint, is het team kampioen.

Een makkelijke pot staat de Luttenbergers niet te wachten. Cijfers voorspellen een eenvoudige wedstrijd, de vorige keer won SDOL namelijk met 8-1 van Hattem. Maar… Hattem is in goede doen. De laatste wedstrijden tegen de nummer twee en drie van de competitie werden door Hattem. Afgelopen zondag verloor het maar nipt van Zwolle. Een beetje spanning heerst er nog wel in het kamp van SDOL dus.

Mocht SDOL kampioen worden, dan barst het feest echt los zondag. Rond 15.00 uur worden de vermeende kampioenen terugverwacht in Luttenberg, waarna een rondrit op de platte wagen volgt. Vanaf 15.30 uur vindt de officiële receptie plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.