win kaarten voor de raalter pinkster party

Bij Salland Centraal kun je kaarten winnen voor de Raalter Pinkster Party. We verloten setjes kaarten onder diegenen die de volgende vraag juist beantwoorden: Wat is de naam van de cd die de formatie The Horse Company vorig jaar heeft uitgebracht?

Kom je er niet uit, dan hebben we een tip: Het goede antwoord zou best wel eens in het nieuwsarchief van Salland Centraal kunnen staan. Juiste antwoorden dien je voor woensdag 19 mei 12.00 uur te mailen naar redactie@sallandcentraal.nl. De Raalter Pinkster Party vindt plaats op zaterdag 22 mei. Op het programma staan optredens van Rowwen Hèze, Ryan Shaw en The Horse Company.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.