wie maakt het mooiste raalte of rohdavaantje

Wie maakt het mooiste SV Raalte of Rohdavaantje? C1000 in Raalte daagt iedere creatieveling uit die uitdaging aan te gaan. De winnaar krijgt twintig zakjes met voetbalplaatjes van de lokale voetbalsterren van deze clubs. Het mooiste en creatiefst gemaakte vaantje wint. Je kunt je creatie inleveren tot en met vrijdag 21 mei.

Zaterdag om 14.00 is de prijsuitreiking, in zowel de C1000 in het centrum als in de supermarkt in Raalte Noord. In totaal gaan er vier keer twintig zakjes verloot worden. In beide supermarkten wordt het mooiste vaantje van SV Raalte en van Rohda Raalte bepaald. Deze actie komt in plaats van de voetbalclinic die komende vrijdag gepland was.

Ander C1000-nieuws. Bij de C1000 in Raalte Centrum zijn onlangs de prijzen uitgereikt van de moederdagactie. Talloze kinderen hebben hun best gedaan om een kleurplaat in te kleuren en een slagzin af te maken. Uit alle inzendingen zijn maar liefst vijftig moeders in Raalte geloot. Zij zijn afgelopen moederdag getrakteerd op een ontbijtje!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.