Home / archiefcentraal / wethouder haarman onthult steen ivoor

wethouder haarman onthult steen ivoor

Wethouder Ben Haarman heeft woensdagmiddag het officiële startschot gegeven voor de bouw van zorgboerderij/opleidingscentrum Ivoor aan de Raarhoeksweg in Raalte. Hoewel de werkzaamheden al enige tijd aan de gang zijn, was de bouw nog niet officieel geopend.

Ivoor is een concept waarbij een agrarisch bedrijf gecombineerd wordt met meerdere maatschappelijke functies. De samenwerking bundelt de krachten van de organisaties KOOS Kinderopvang, Zozijn, Landstede en Trias Jeugdhulp.

Ivoor heeft van het Europees Landbouwfonds, via de Leader-subsidie, financiële ondersteuning ontvangen omdat ‘Ivoor bijdraagt aan de duurzame ontwikkeling van het plattelandsgebied rondom Raalte’. De officiële opening van educatie- en zorgboerderij Ivoor is in het najaar.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.