wereldwinkel in heino viert dubbel feest

In heel Europa stond de Wereldwinkel op zaterdag 8 mei in de picture. De winkel organiseerde activiteiten om aandacht te vragen voor de bijdrage die ze kunnen leveren aan een eerlijke wereldhandel. Voor de Wereldwinkel in Heino was de dag extra speciaal, omdat de winkel twintig jaar bestaat.

Om 12.00 uur opende voorzitter Elly Meijer de Wereldwinkeldag met een slag op een gong officieel, waarna dorpsdichter Benne Solinger, het door hem speciaal voor wereldwinkel Heino gemaakte gedicht voordroeg. In de middag was er veel aandacht voor Christine de Graaf die liet zien wat er allemaal mogelijk is met klankschalen.

Om de twintigste verjaardag te vieren was er op 8 mei voor iedereen 20 procent korting op het gehele assortiment en daarnaast was er voor iedere klant een leuke attentie. Vanaf iedere maand is er nu een actie waarbij je twintig procent korting krijgt op het artikel van de maand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.