weer pleinfeest voor elckerlyc

Na het succes van vorig heeft Elckerlyc besloten om ook dit jaar weer een gratis Pleinfeest te organiseren. Op woensdag 12 mei, de avond voor Hemelvaart, staat Erwin Nyhoff samen met zijn Jim op een openluchtpodium op de parkeerplaats voor Elckerlyc.

De lampjes zijn er weer en ook de vuurkorven en de barbecue zullen weer branden. De muziek is ditmaal in handen van Heetenaar Erwin Nyhoff. Samen met zijn zoon Jim zal hij een muzikale trip maken door de laatste vijftig jaar. Met eigen nummers van onder andere The Prodigal Sons, maar ook klassiekers van grote helden als Elvis Presley en Johnny Cash zullen de revue passeren. De perfecte muziek voor een mooie lenteavond.

Het begint tegen half negen, zo na de koffietijd. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.