Home / archiefcentraal / weer pleinfeest voor elckerlyc

weer pleinfeest voor elckerlyc

Na het succes van vorig heeft Elckerlyc besloten om ook dit jaar weer een gratis Pleinfeest te organiseren. Op woensdag 12 mei, de avond voor Hemelvaart, staat Erwin Nyhoff samen met zijn Jim op een openluchtpodium op de parkeerplaats voor Elckerlyc.

De lampjes zijn er weer en ook de vuurkorven en de barbecue zullen weer branden. De muziek is ditmaal in handen van Heetenaar Erwin Nyhoff. Samen met zijn zoon Jim zal hij een muzikale trip maken door de laatste vijftig jaar. Met eigen nummers van onder andere The Prodigal Sons, maar ook klassiekers van grote helden als Elvis Presley en Johnny Cash zullen de revue passeren. De perfecte muziek voor een mooie lenteavond.

Het begint tegen half negen, zo na de koffietijd. De entree is gratis.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.