wedstrijd van de week sv raalte mec

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komende week hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het nacompetitieduel voor promotie naar de Vierde Klasse tussen SV Raalte en MEC.

Zowel Raalte als MEC hebben allebei één wedstrijd gewonnen in de nacompetitie. Raalte verloor afgelopen zondag 1-3 van GFC uit Goor. Ook MEC verloor van GFC; 5-0 was daar de uitslag. GFC staat dus nu aan kop in poule 9 van de nacompetitie. Maandag kan GFC tegen Wilhelminaschool de promotie veilig stellen, aan een gelijkspel heeft de club uit Goor genoeg. De kans dat de club uit Goor dat punt pakt is groot, want Wilhelminaschool staat met 0 punten uit 2 wedstrijden onderaan in de nacompetitie-poule. MEC en Raalte spelen dus vrijwel zeker om de tweede plek in de poule.

iconSV RaalteMECicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 24 mei 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.