Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week rohda de treffers

wedstrijd van de week rohda de treffers

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komende week hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen in de Hoofdklasse C tussen Rohda Raalte en De Treffers. Rohda gaat geen eenvoudige pot tegemoet. De Treffers is namelijk de koploper van competitie. Wat heet koploper, ongekroonde kampioen volstaat beter. De Treffers heeft komende zondag aan één punt genoeg om in puntenaantal kampioen te worden. Bij winst van Rohda gaat het doelsaldo tellen voor de club uit Groesbeek. Het vorige treffen van de twee teams, op 13 december, leidde tot een ruime 4-0 overwinning voor de Treffers. Sportpark Tijenraan kan op een ware invasie van Groesbeekse supporters rekenen, want op de site van het bezoekende team is te lezen dat er veel bussen richting Raalte gaan.

icon Rohda De Treffers icon
[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 9 mei 14.00 uur zijn geldig!

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.