wedstrijd van de week heino berghuizen

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komende week hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het nacompetitieduel in de Derde Klasse tussen VV Heino en FC Berghuizen. De Oldenzaalse club verzekerde zich afgelopen zondag van een plekje in de nacompetitie, door na een moeizame start van het seizoen in de Derde Klasse A alsnog de laatste periodetitel te bemachtigen. VV Heino begon erg voorspoedig aan het seizoen, de eerste periode werd gewonnen, waardoor de Heinoërs aan de kop van de ranglijst stonden. Echter bleven de overwinningen niet komen, waardoor Heino langzaam aan in de competitie wegzakte. Afgelopen zondag werd nog wel met 4-1 van Brummen gewonnen, maar omdat dat concurrenten Heeten en Schalkhaar allebei geen punten morsten, bleef Heino aangewezen op de nacompetitie. Donderdag speelt Heino de eerste wedstrijd in de nacompetitie, in Oldenzaal tegen Berghuizen. Zondag is de return en die return is de wedstrijd van de week.

iconVV HeinoFC Berghuizenicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 16 mei 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.