vriendenclub wandelt al dertig jaar zwaarbepakt

Hij was eigenlijk op weg mooie MG’s op de foto te zetten, toen fotograaf Alex Schokker een groepje wandelaars tegenkwam op het Randerpad in Diepenveen. Die zie je daar wel vaker, maar deze vielen op vanwege hun bepakking. Zware bepakking, met rugzakken waar meer in zat dan voor onderweg een appel en peer mee.

Het bleek een vriendengroep te zijn die al voor de dertigste keer een grote wandeling maakt. Eens in het jaar, vier dagen lang. Ze waren dan ook niet in Diepenveen begonnen. Nee, de tocht startte in Doesburg. Zondag was het eindpunt Olst.

Wat er allemaal in die zware rugzakken zat? Eten, drinken, kleren, maar ook een tent. In de nacht van zaterdag op zondag hadden de tentjes op camping De Worp in Deventer gestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.