voorverkoop deventer schouwburg van start

Donderdag verschijnt de nieuwe jaarbrochure van de Deventer Schouwburg. In dit ‘leukste boekje van Deventer’ tref je een keur aan voorstellingen en concerten aan die het uitgaan zo spannend, boeiend en bijzonder maakt. Van een optreden van Bert Visscher tot de nieuwste show van Tineke Schouten. Van Simone Kleinsma tot De Driestuiversopera en van Herman van Veen tot Hamlet.

De voorverkoop start dit jaar op maandag 24 mei 2010 om 12.00 uur. Enige voorwaarde hiervoor is dat je minimaal vier verschillende voorstellingen bestelt. Losse kaarten bestellen is mogelijk vanaf woensdag 16 juni 2010 om 08.00 uur.

De nieuwe jaarbrochure is verkrijgbaar op ruim 200 verspreidpunten in en om Deventer en is natuurlijk ook af te halen bij het bespreekburo van de Deventer Schouwburg. In verband met de verbouwing is het bespreekburo vanaf dinsdag 1 juni tot maandag 11 oktober gehuisvest aan de Polstraat 7.

Zie ook staging2.deventerschouwburg.nl. Voor reserveringen: 0570 – 683 500

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.