voeten verwen dag bij elferink schoenen

Elferink Schoenen in Raalte presenteert op zaterdag 29 mei opnieuw een ‘Voeten-Verwen-Dag’. Niels Elferink van Elferink Schoenen vertelt: “Veel mensen krijgen, als het weer warmer wordt, meer last van hun voeten. Goed passende schoenen zijn dan essentieel! Maar ook voetmassage kan dan uitkomst bieden”

Om de klanten dit te laten ervaren zijn er komende zaterdag twee gediplomeerde pedicures te gast in de winkel van Elferink Schoenen. Zij geven de bezoekers desgewenst een gratis voetmassage. De pedicures zijn aanwezig van 12.00 tot 17.00 uur. Één van die pedicures is Ineke van Uffelen die al jaren als pedicure in dienst is bij de winkel van Elferink Schoenen in Raalte. Ineke: “Standaard krijgt iedereen die voor een pedicurebehandeling bij mij komt een voetmassage. Mensen zeggen vaak dat ze een compleet ander mens zijn als ze bij me van de stoel afkomen. En dat gevoel willen we nu aan iedereen geven!” Tevens ontvangt elke klant bij aankoop van een paar schoenen een tube voetbalsem. Je voeten verwennen is natuurlijk ook iedere dag lopen op de ideale schoen. Bij Elferink Schoenen kan de klant meteen een uitgebreide collectie schoenen en sandalen bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.